Controle en onderhoud

Regelmatige controle en een goed onderhoud verlagen de risico’s in geval van nood. MediBrand Brandbeveiliging beschikt over allround kennis en de juiste ervaring om apparaten en aanverwant materieel continu in goede staat te houden.

 

REOB / CIBV GECERTIFICEERD ONDERHOUDSBEDRIJF 

O.a de Brandweer en de Brandverzekering ziet streng toe op een deugdelijke brandblusinrichting. Niets is namelijk zo funest als voorzieningen die tijdens een brand falen. MediBrand Brandbeveiliging is REOB/CIBV-gecertificeerd en verricht al decennia lang controle uit op:

 

brandblussers;

slanghaspels;

Geheel volgens de geldende NEN-normen 2559, 671-3, 1594 en 2659.

 

VAKKUNDIG

MediBrand Brandbeveiliging neemt de terugkerende zorg voor brandblusmiddelen vakkundig uit handen van gebruikers. Daarbij letten we bijvoorbeeld op:

 

aanwezigheid;

beschikbaarheid;

zichtbaarheid;

bereikbaarheid.

 

MediBrand Brandbeveiliging komt jaarlijks bij klanten op locatie om controle en onderhoud uit te voeren.

 

WERKPLAATS UNITS

In het algemeen voeren de monteurs de revisie op locatie uit in onze mobiele werkplaatsunits. Hiermee bespaart u op extra kosten (voorrijkosten bijvoorbeeld), maar het belangrijkste is dat uw apparatuur niet van de werkplek weggehaald hoeft te worden. Zo komt de veiligheid niet in het geding.

 

SERVICEWISSEL

MediBrand Brandbeveiliging introduceerde vanwege deze extra werkzaamheden (en bijkomende kosten) het zogeheten ‘Service wisselsysteem’. Hierbij plaatst de monteur direct een nieuw blusmiddel ter vervanging, met opnieuw vijf jaar fabrieksgarantie. Informeer naar de voorwaarden bij onze onderhoudsmonteur.

 

 

Voor meer informatie kunt u ons altijd benaderen via mail of telefoon.

Ik wil graag meer informatie over dit onderwerp.