Schuimblussers

Deze zijn vrijwel overal inzetbaar en zeer gebruiksvriendelijk en effectief. Bovendien is de nevenschade nihil en wordt het milieu door de blusstof niet of nauwelijks belast.

MediBrand B.V. is leverancier van Moyne Roberts (SMEBA) blussers.

 

Poederblussers

Deze kunnen universeel worden ingezet voor het blussen van vaste-stofbranden, vloeistof- en gasbranden (brandklassen A, B en C). Bij zowel hoge als zeer lage temperaturen.

 

Koolzuurblussers (CO2)

Koolzuurblussers, ook wel CO2-blussers genoemd, zijn geschikt voor het blussen van vloeistofbranden (brandklasse B) en branden in onder spanning staande apparatuur. Het grootste voordeel van een koolzuurblusser is dat de blusstof (CO2) geen reststoffen achterlaat.

 

Dräger spray brandblusser

De Dräger spray brandblusser is een innovatieve nieuwe brandblusser van de Dräger fabrikant die door iedereen gebruikt kan worden zonder uitleg of oefening vooraf. Door zijn geringe afmetingen overal in uw woning of auto te plaatsen zodat deze snel beschikbaar zijn bij een beginnende brand.

 

Dräger composiet brandblusser

Composiet blustoestellen zijn de laatste ontwikkeling op het gebied van duurzame corrosie vrije en onderhoudsarme blustoestellen. De blustoestellen hebben de EN3, CE en MED certificering en een levensduur van 20 jaar.

 

Voor meer informatie kunt u ons altijd benaderen via mail of telefoon.

ik wil graag meer informatie over dit onderwerp.

Smeba brandblussers
Drager blusmiddelen
CIBV gecertificeerd