Brandblussers verhuur

Ook bij evenementen, beurzen of feesten is brandveiligheid van belang. Vaak worden door gemeente en / of brandweer dan ook extra eisen gesteld aan de brandveiligheid en o.a. (extra) brandblussers verplicht gesteld.

Speciaal voor (sport)evenementen, festivals, beurzen, tijdelijke bouwwerken en feesten verhuurd MediBrand alle type blusmiddelen.

 

Wilt u brandblussers huren?

Dan bent u bij MediBrand B.V.aan het juiste adres. Bij ons kunt u brandblussers huren voor beurzen, feesten of evenementen. Schuimbrandblussers of Co2. Wij verhuren brandblussers per dag, per week of langer. Tegen zeer scherpe prijzen. Indien gewenst brengen en halen wij de brandblussers maar u kunt ook langs komen om ze op te halen.

Wij zijn gevestigd in Renkum

 

Een brandblusser huren is noodzakelijk voor optimale brandveiligheid

Brandblussers zijn erg belangrijk voor de brandveiligheid tijdens evenementen en feesten. MediBrand B.V. houdt zich al jarenlang bezig met brandpreventie. Veel branden worden met brandblussers geblust. Wij zorgen ervoor dat de betrouwbaarheid, het bedieningsgemak en de bluscapaciteit van blussers optimaal is. Wij hebben een ruime sortering aan brandblussers.

 

Voor meer dan alleen brandblussers huren

Sinds 2010 heeft MediBrand B.V. zich gespecialiseerd in het brandvertragend maken van stoffen en decoraties door impregnatie. Het impregneren vindt plaats volgens de Nederlandse Norm NEN EN ISO 6941 of NEN EN ISO 6941 / NEN 6065 en brandklasse 2 of brandklasse 4. Ook reeds geïmpregneerde voorwerpen of materialen kunnen door MediBrand B.V. gekeurd en gecertificeerd worden.

 

Brandwachten

Sinds 2010 verhuurt MediBrand B.V. ook gecertificeerde brandwachten dit voor o.a vuurwerkshows, (sport)evenementen, festivals, beurzen, tijdelijke bouwwerken en feesten

  

 

Voor meer informatie kunt u ons altijd benaderen via mail of telefoon.

Ik wil graag meer informatie over dit onderwerp.