De Joinstar spuugtest COVID-19 Antigen Rapid Test (Colloidal Gold) voor de kwalitatieve detectie van SARS-CoV-2 nucleocapside-eiwitantigeen.

Deze spuugtest is een van de meest innovatieve antigeentesten ter wereld.

Nauwkeurig vanwege de affiniteit tussen ACE2-receptoren en S-eiwitten en gevoelig voor verschillende mutanten.‍ Met de spuugtest van Joinstar indiceert u binnen 10-15 minuten de aanwezigheid van besmettelijkheid (en aanwezigheid) van het Covid-19 virus! Deze sneltest is nieuw binnen de Nederlandse markt en identificeert op betrouwbare wijze de antigenen in uw speeksel die in het lichaam aanwezig zijn wanneer u besmettelijk bent met SARS-CoV-2 voor uw omgeving. 

 

Omdat deze sneltest niet via de neus gaat, maar via speeksel, is het afnemen van het monster een stuk eenvoudiger geworden. Dit is een groot voordeel voor het testen bij kleine kinderen, oudere mensen of mensen met een verstandelijke beperking. Deze sneltestcassette is nieuw op de Nederlandse markt en geeft op betrouwbare wijze aan of uw speeksel antigenen bevatten die in het lichaam aanwezig zijn wanneer u besmettelijk bent met SARS-CoV-2 voor uw omgeving. Het afnemen via speeksel zorgt ervoor dat deze spuugtest ook uitstekend ingezet kan worden als thuistest. Voel je je niet helemaal lekker? gebruik de thuistest voor het opsporen van virusdeeltjes en je weet binnen 15 minuten of je kunt werken en geen andere mensen in gevaar brengt. 

Eén sneltest spuugtest bestaat uit: 1 testcasette, 1 pipet, 1 speeksel zak, 1 flesje buffervloeistof, 1 handleiding     

Covid 19 sneltest MediBrand B.V.
Covid 19 sneltest MediBrand B.V.

Kenmerken Joinstar spuugtest / thuistest:
– Covid-19 antigeen-sneltest
– CE gekeurd
– Kant en klare monsterbuizen met buffer
– Het resultaat is binnen 10-15 minuten inzichtelijk  
– Patiëntvriendelijke testmethode via spuug / speeksel
– Simpel, snel ongecompliceerd uit te voeren
– Bewaartemperatuur: 2-30 ° C (12 maanden houdbaar vanaf productiedatum)
– Resultaat: Prestatiegevoeligheid 96,1% en Nauwkeurigheid 98,1%

 

 

 

 

 

 

 

TIP: voor scholen, bedrijven, horeca, feestdagen, events en/of andere belangrijke bijeenkomsten.

De Joinstar spuugtest is net zoals Abbott, Roche en Quidel geregistreerd in Europa en in bezit van een geldig CE en TüV certificaat. Ook voldoet deze test aan de minimum eisen van de RKI en PEI (het Duitse RIVM) en is opgenomen in de BfArM-lijst. Het Federaal Instituut voor Drugs en Medische Hulpmiddelen is een onafhankelijke hogere federale autoriteit binnen de portefeuille van het Federale Ministerie van Volksgezondheid in Duitsland. De Joinstar spuugtest is inmiddels ook in Oostenrijk door de overheid (BASG) officieel goedgekeurd voor huishoudelijk gebruik. En meer landen (o.a Zwitserland) zijn druk bezig met het valideren van deze gemakkelijke sneltest. In Nederland is de ontheffing voor gebruik als zelftest voor consumenten aangevraagt.  

Vanwege de niet-invasieve monsterafname is de sneltest ook ideaal voor gebruik bij kinderen, ouderen, personen met een handicap.

 

                                      Prestatiegevoeligheid 96,1 % en Nauwkeurigheid 98,1% (Colloidal gold)